Tanken in Duitsland

Gas tanken in Duitsland

Voor de Nederlanders met een gastank is het ook mogelijk om LPG te tanken. Tegenwoordig is het aanbod enorm gegroeid. En daar waar je vroeger veel en ver moest zoeken kun je vandaag de dag toch wel goed terecht bij de meeste benzine stations. LPG wordt ook wel Flussiggas of Autogas genoemd en het aantal tankstations die dit aanbieden groeit nog steeds. Let goed op de borden die langs de snelweg (Autobahn) staan. Ze waarschuwen, of informeren, je meestal of er LPG getankt kan worden. Een LPG tankstation wordt Autogastankstellen.

Waar kan je LPG tanken?

Is er een duidelijke site waarop staat waar je aan de snelweg LPG kan tanken? De Duitse ADAC helpt je perfect. Die hebben een prachtig overzicht van alle Tankstellen. En daarbij kun je makkelijk zoeken op Autogastankstellen. Kies dan Infos anzeigen en dan Tanken & Rasten.

LPG tankstations overzicht

Wat ook een mooi overzicht geeft van alle LPG tanbkstations is de website van de Duitse vakorganisatie genaamd Deutscher Verband Fluessiggas e.V. Kies dan Autogastanken.de.

Tank jij wel eens in Duitsland?


Snel menu voor handige zaken

Actuele benzineprijs
E10 tanken
Bekijk alle Duitse kentekens
Download vertaling auto kopen


Kom snel eens terug op onze website! We zijn de site nog aan het opbouwen dus er volgt nog meer informatie en leuke zaken aangaande dit onderwerp.

Benzineprijs Duitsland  | E10 tanken  | Duits kenteken  | Gas tanken in Duitsland  | Autobanden  | Partners  |
Copyright 2013 www.tankeninduitsland.nl   Layout: Supersized Project